Verbeteren conversie en verhogen omzet met SEO Copywriting

Eenvoudig uw omzet vergroten doet u door het laten verbeteren van uw web teksten. De teksten worden dan geoptimaliseerd voor conversie. Dit zijn aansprekende teksten die verleiden en bezoekers aanzetten tot actie oftwel doorklikken naar de offerte aanvraag pagina of inschrijving op uw nieuwsbrief. SEO Copywriting is 1 van de meest kosten efficiënte manieren om snel uw conversie en dus omzet te verhogen. Onze SEO Copywriters leveren kwaliteit en nemen voor u al het werk voor het schrijven van web teksten uit handen.

 

Zoekwoorden Onderzoek Verhoogd ROI bij SEO Copywriting

Om te achterhalen welke zoekwoorden met gebruikt voor het zoeken naar het onderwerp van het te schrijven artikel doen wij meestal zoekwoorden onderzoek om zo zoekwoorden te verzamelen die wij strategisch in het artikel gaan plaatsen. Uiteraard vermelden wij de beste zoekwoordcombinaties in de titels, h1, h2 en in de anchor teksten van de interne en externe link verwijzingen. Minder belangrijke zoekwoorden maar wel zoekwoorden die extra gericht verkeer kunnen opleveren vermelden wij op minder belangrijke plaatsen zoals de body tekst, bold en italic en minder belangrijke headers zoals de h3 en h4.

Door eerst goed de zoekwoorden te onderzoeken zijn wij in staat om:

  • Semantisch te schrijven
  • Zoekwoorden te gebruiken waar veel naar gezocht wordt
  • Zoekwoorden te gebruiken waar nog niet veel over geschreven is en waar dus weinig concurrentie voor bestaat.

Hoe herkend u een goede SEO Copywriter?

Een goede SEO copywriter maakt slim gebruik van:

  • Gerelateerde interne en externe link verwijzingen naar pagina’s van hoge kwaliteit.
  • Zoekwoorddichtheid
  • Alinea’s
  • Bullet points
  • Keywords in headers
  • bold en italic

Zo maakt de SEO webredacteur zo goed mogelijk duidelijk aan de zoekmachines waar de web tekst over gaat en maakt de tekst leesbaar en scanbaar voor de lezer. Door de keywords op de juiste plek te plaatsen worden de web teksten goed geïndexeerd en gaan ze ranken op beoogde zoekwoorden. De teksten zijn dan goed zichtbaar in Google en dus vindbaar op de juiste keywords.

Enige kennis van HTMl is altijd handig aangezien op deze manier makkelijk ongebruikte code kan worden gespot en verwijderd. Velen editors van CMS systemen zorgen namelijk voor vervuiling van HTML code bij het schrijven van web teksten. Daarnaast komt de HTML kennis van pas bij het aanmaken van links en plaatsen van plaatjes en toevoegen van beschrijvingen, alt teksten voor plaatjes en anchor teksten voor links. Ook zorg de SEO Copywriter voor een goede URL dei aanzet tot doorklikken.

Wilt u ook een SEO Copywriter voor uw site? Neem dan nu contact op en laat de teksten voor uw website door een expert schrijven.

nl_NLDutch